Larsson dubblerar på ordförandeposten

Anna-Lena Larsson ersatte Mikael Rosén som ordförande för Naturskyddsföreningen i Värmland kommande år när föreningen var samlad till årsmöte i Naturum i Mariebergsskogen under söndagen.

Anna-Lena Larsson är ordförande både i Naturskyddsföreningen i Karlstad och i  Naturskyddsföreningen i Värmland sedan i söndags.
Då valdes hon till ny ordförande efter Mikael Rosén när Länsförbundet var samlat till årsmöte.
Anna-Lena har funnits med i  styrelsearbetet i Länsförbundet under de senaste två åren.
Mikael Rosén kommer att sitta kvar i Länsförbundets styrelse.
Övriga: Jan Bergstam, Martin Sandmark, Johanna Hedqvist, Britt-Marie Olsson, Ulrika Neldorin
Ersättare: Erika Göransson, Linnéa Stolt
Revisorer: Mikael Sundeman, Anders Ramefelt
Ersättare: Gunilla Peterson
Valberedning: Lars-Ola Westerlund, Linnea Johansson, Leif Lövström
Viktiga och användbara data som mailadresser och telefonnummer till medlemmarna i styrelsen hittar du under fliken Styrelsen längst upp på första sidan.