Kretsstämman Naturskyddsföreningen 2023

Då var det dags för årsmöte för Naturskyddsföreningen Karlstad. Vi startade upp med en fika på Naturum Karlstad och hade sedan årsmötet i Ägget på Naturum. Dagordningen betades av och Naturskyddsföreningen Karlstad har nu en delvis ny styrelse.

Vi i styrelsen för 2023 vill passa på att tack er som kom till mötet och för er värdefulla feedback. Vi vill också passa på att tacka Leif Lövström, Anne Geddes Shalit och Tora Joby  för ert fantastiska arbete under 2022.

On ni vill nå oss i styrelsen gör ni det på karlstad@naturskyddföreningen.se

Ha en härlig vår!

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.