Uppdatering Bergvik!

Kommunfullmäktiges beslut anta detaljplanen har överklagats och prövas nu av Mark- och miljödomstolen. Vi i Naturskyddsföreningen jobbar vidare med ärendet kring Bergvik. Bland annat har vi haft syn på plats vid naturområdet kring Bergvik, haft platsbesök i naturen i området och just nu jobbar vi med nya yttranden i målet. Tillsammans med en jurist jobbar vi med att läsa igenom material och belysa de delar av utredningen som vi inte är tillräckliga eller, i vår mening, ens korrekta.

Naturskyddsföreningen tycker att Karlstad kommun ska värna om den naturmiljö som finns i kommunen då den är till för oss alla!

/Naturskyddsföreningen Karlstad

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.